當前位置

首頁 > 口語英語 > 口語英語學習材料 > 第752期:Messages on teacher's day, 送給你最喜歡的老師

第752期:Messages on teacher's day, 送給你最喜歡的老師

推薦人: 來源: 閱讀: 6.49K 次

教師節英語祝福語,送給你最喜歡的老師

老師是一個很特別的職業,我們一生會遇到很多老師。有的老師是在校園裏諄諄教導我們,傳授我們知識,教我們做人。有的則是我們在生活或是工作中,給予我們各個方面提升和幫助的人。三人行,必有我師焉。這句話,更是將老師的範圍擴大到每一個值得我們學習的人身上。今天是教師節,相信你一定有想要感謝的老師,下面這些英文,不管是給他/她們發短信或是親口說出來給他/她們聽,都足以表達你的感激和欣賞之情哦!

New Words:

shape v.塑造;決定…的形成;

mentor n. 導師;顧問

deserve v. 值得;應得;應受

inspire v. 激勵;鼓舞;賦予靈感;啓發思考;

Thank you.for teaching me a subject I thought I could never understand or be interested in. Thank you for making learning fun. Happy Teacher's Day!

謝謝你教我一門我認爲自己永遠不會理解或感興趣的學科。謝謝你讓學習變得有趣。教師節快樂!

第752期:Messages on teacher's day, 送給你最喜歡的老師

Thanks for being our safe zone, someone who tried to be our friend first and a teacher later! We all owe you so much! Happy Teacher's Day!

感謝你成爲我們的安全地帶,一個先做朋友,後做老師的人!我們都欠你這麼多!教師節快樂!

Teacher, you have shaped me to become the person I am today. I am forever grateful to everything you have for me! Happy Teacher's Day!

老師,你塑造了我,讓我成爲今天的自己。我永遠感激你給我的一切!教師節快樂!

Happy Teacher's Day to you. You are my all-time favorite teacher. I have learned many things from you, but most of all I have learned is how to be a good person in life!

教師節快樂。你是我最喜歡的老師。我從你身上學到了很多東西,但最重要的是我學會了如何做一個好人!

You taught us like a teacher, protected us like our parents and guided us like a mentor. You truly deserve this day so much. Happy Teacher's Day to my most beloved teacher!

你像老師一樣教我們,像父母一樣保護我們,像導師一樣引導我們。你真的值得擁有這一天。祝我最敬愛的老師教師節快樂!

You have a very special power of inspiring young people like me. We need more teachers like you in our schools and colleges. Happy Teacher's Day to you!

你對我這樣的年輕人有特別的激勵力。我們學校需要更多像你這樣的老師。祝你教師節快樂!

想知道卡卡老師的發音祕訣?關注微信公衆號 卡卡課堂